خواص عناب چیست Options

متن انگیزشی باران پاییزی برای استوری و کپشن اینستاگرام

در انگلستان عناب را به صورت خشک‌ شده و یا به صورت آب‌نبات‌های طعم‌دار همراه با چای عصر میل می‌نمایند.

توصیه شده است افرادی که دچار نفخ مفرط، انگل‌های روده‌ای و خلط فراوان هستند پیش از مصرف عناب با پزشک مشورت کنند.

عناب حاوی پتاسیم است که می تواند به تنظیم فشار خون و بهبود سلامت کلی قلب کمک کند. خوردن عناب به شیوه‌های گوناگون می‌تواند برای سلامت قلب شما شگفتی‌هایی ایجاد کند. اول از همه این‌که، این میوه سرشار از پتاسیم است و سدیم کمی دارد. این ویژگی عناب باعث می‌شود رگ‌های خونی شل باشند و سطح مناسبی از فشار خون را حفظ کنند.

میوه عناب دارای خواص طبی متعددی است و در مکاتب طب سنتی کشورهای مختلف جایگاه ویژه‌ای برای کمک به سلامت و درمان بیماری‌ها دارد.

عناب را خرمای سرخ چینی نیز نامیده‌اند. در حال حاضر عناب در بسیاری از مناطق غرب آسیا و نیز در چین، کره و ژاپن، هم به‌صورت وحشی می‌روید و هم کشت می‌شود.

جوان سازی پوست و خاصیت ضد پیری : عناب حاوی مقادیر غنی از آنتی اکسیدان های قوی است که باعث می شوند رادیکال های آزاد مخرب که باعث ایجاد چین و چروک روی پوست می شوند کنترل شوند.

عناب سرشار از آهن و فسفر است که هر دو برای گلبول‌های قرمز مهم هستند.

این جادویی است که باعث می شود ۱ برگ ارکیده بلافاصله احیا شود!

از دیگر خواص عناب تازه و خشک برخورداری آن‌ها از ویتامین‌های گروه ب است. عناب خشک منبع بسیار خوبی از پیریدوکسین (ویتامین ب ۶)، تیامین، نیاسین، اسید پانتوتنیک و ریبوفلاوین است.

شربت عناب برای حصبه، درد سینه، سرفه و فشار خون مفید می‌باشد. طرز تهیه شربت عناب: ۲۰۰ گرم عناب در یک لیتر آب پخته سپس دانه‌های آن را گرفته با ۷۵۰ گرم شکر مخلوط نموده بپزید تا شربت شود.

عناب به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و عنابی خواص ضد التهابی طبیعی که دارد به پیشگیری و درمان آکنه و جوش صورت کمک می کند.

درواقع تانن‌ها با کاهش افزایش اکسیداسیون لیپیدها که باعث ساخت چربی خون می‌شوند، به کاهش سطح چربی خون کمک می‌کنند.

در ادامه همراه کوکا باشید تا با مهمترین خواص عناب برای سلامتی بدن و طریقه مصرف آن بیشتر آشنا شوید؛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *